Vehmaisten koulu HALL OF FAME

VEHMAISTEN URHEILIJAT

URHEILUN HALL OF FAME VEHMAISTEN KOULUN HISTORIASSA

Vehmaisten koulun urheilijat ovat menestyneet niin koulun kuin omien urheiluseurojensa parissa.

Muutama vuosi sitten Vehmaisten Urheilijat päätti perustaa seuran ja koulun yhteisen HALL OF FAMEN. Koulu, urheilu, esimerkillisyys kouluyhteisössä ja ansioituneisuus. Nämä olivat ne kriteerit, joilla on mahdollisuus päästä viidesluokkalaisten Hall of Fameen. Joka vuosi valitaan aina yksi tyttö ja poika. Samalla Vehmaisten Urheilijat haluaa palkita nämä nuoret Stipendein. Stipendit numeroidaan ja luovutetaan kouluvuoden lopussa.

 

Toivottavasti tämä kannustaa Vehmaisten koulun nuorisoa liikkumaan ja edellisten TAHTO kiertopalkinnon saajien kaltaisiin saavutuksiin.

 

TAHTO kiertopalkinnon saajat:

2023 Eelis Lindqvist, Linda Jokinen

2022 Jami Jokinen, Iida Oksanen

2021 Paavo Rasilahti, Carola Lehtonen

2020 Otto Raiski, Ella Oksanen

2019 Santtu Turunen, Saimi Saravo

2018 Tomas Kulmala, Piia Lahtinen

2017 Veikko Huikuri, Ida Korhonen

2016 Kasperi Ahonen, Moona Laine

2015 Verneri Ahonen, Laura Ojala

2014 Mikko Toivonen, Sointu Ahola

2013 Joona Pirilä, Pinja Penttilä

 

Vaatimuksena Galleriaan pääsemiseksi on SM-mitali tai siihen rinnastettava menestys tai nuorten tai aikuisten maajoukkuetason edustus tai TAHTO kiertopalkinnon saaminen. Sekä Vehmaisten koulussa opiskellut. Jos tiedät jonkun joka listalle kuuluisi, ota yhteyttä sivun ylläpitäjään:

 

HALL OF FAMEEN on siis myös mahdollisuus päästä muidenkin. Koulusta on lähtenyt paljon nuoria, jotka ovat menestyneet myöhemmin eri urheilun saroilla. Urheilija, valmentaja, seuratyöntekijä.

Nyt etsimmekin näitä ihmisiä, jotka voidaan liittää Galleriaamme. Toivomme, että lähettäisitte näiden henkilöiden nimiä. Sekä tietoa voi myös lähettää.

Takavuosien tennisässä Veli Paloheimo on yksi heistä ja lisäksi Jääkiekkovalmentaja Maailmanmestari Karri Kivi. Uskomme, että hetken päästä meillä on huikeita urheilijoita näkyvillä.