Koripallo

Kausi 2017-2018

Vehmaisten Urheilijoiden koripallojoukkue valmistautuu alkavaan koripallokauteen 2017-2018 innokkain mielin. Sarjataso tulee olemaan 4.divisioona. Joukkue on lähes sama kuin viime vuonna. Joitakin muutoksia saattaa tulla vielä. Kaikille on luvassa peliaikaa, vaikka rinki onkin melko suuri. Hyvä pelaajarinki on tärkeä, sillä kauden mittaan tulee valitettavasti poisjääntejä ja loukkaantumisia. Tämä on ikävä kyllä nähty edellisinä kausina.

Pelaajat ovat hoitaneet kesäharjoittelun omatoimisesti. Lenkkeily, salilla käynti ja muu liikunta ovat kuuluneet monen kesäohjelmaan. Jonkin verran toiminnassa on tehty yhteistyötä muiden tamperelaisten seurojen kanssa järjestämällä yhteisiä pelejä ja harjoituksia. Yhteistyötä tullaan jatkamaan myös jatkossa. Luvassa on esimerkiksi harjoituspelejä.

Tavoitteena ensi kaudella on saavuttaa enemmän voittoja kuin tappioita. Tämä tarkoittaa olemista mukana divisioonan kärkikahinoissa. VehUn koripallojoukkueen ohjenuorana voidaan pitää liikunnasta nauttimista ja rehtiä kisaa vastustajien kanssa.