Jäsenyys ja jäsenedut 2023

Jäsenmaksu vuonna 2023 on 30 €. Voit ilmoittautua jäseneksi alla olevien linkkien kautta. Tältä sivulta löydät myös jäsenetumme kuluvalle vuodelle.

 

Jäsentietolomake yli 18 v

Jäsentietolomake alle 18 v

Jäsentietolomake kannatusjäsenille

Jäsentietojen muutoslomake

 

VUODEN 2023 JÄSENEDUT 

Muistathan käyttää yhteistyökumppaneidemme palveluja. 

JÄSENETUYRITYKSET 2023

Lämmin kiitos yhteistyöstä!

FYSIOTERAPIA JARKKO SAVENIUS
Sahalahdentie 1273, Sahalahti / www.savenius.net
Lindforsinkatu 2, 2 krs, Tampere Hervanta.
10% alennus fysioterapiahoidoista, hieronnoista ja akupunktiosta.

POLKUPYÖRIEN ERIKOISLIIKE NIPPELI
Juvelankatu 8, Tampere / www.nippeli.fi
Tuotteet spesiaalihintaan etukortilla, muista kysyä alennusta!

SCANDIC VAPAA-AJAN KYLPYLÄEDUT

Scandic Aulanko, Scandic Eden Nokia ja Scandic Laajavuori

tarjoavat vapaa-ajan kylpyläedun:

- 20% alennus kylpylöiden kertalipuista (aikuiset, lapset ja alennusryhmäläiset) kaikkina viikonpäivinä (pois lukien sesonkiajankohdat*)

- etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotossa henkilö- tai jäsenkorttia näyttämällä

- etua voi hyödyntää itselleen ja yhdelle (1) samaan perheeseen kuuluvalle seuralaiselle

- etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin

*Sesonkiajankohdat: 25.12-6.1, vkot 8-9, pääsiäinen, heinäkuu ja vkot 42-43

 

ABDO´S BARBER

Turkkilainen parturi, Kangasalantie 118, 33730 Tampere (Vehmainen)

10 % alennus palveluista

 

KISAPIRTIN VUOKRAUS

Seuran jäsenille ja urheilijoille alennus  vähintään - 20%

 

Nyt voit tilata VehU-asusteita suoraan Stadiumin verkkokaupasta. Tässä linkit:

VehU Yleisurheilu - https://www.stadium.fi/seurat/2314930

VehU Futsal & Jalkapallo - https://www.stadium.fi/seurat/1881885


Käyhän kurkkaamassa, siellä on mukavia asusteita edullliseen hintaan.

Voit myös tukea seuraa antamalla 3 % ylimääräisen bonuksen tekemällä ostoksia Stadiumissa. Samalla säilytät henkilökohtaisen bonuksesi. Hyöty on molemminpuolinen! Kirjaudu ensin jäseneksi Stadiumin nettisivuilla.

 

ULLMAX-yhteistyö

Ostamalla toiminnallisia Ullmax-vaatteita tuet samalla VehUa. Ullmaxilla on laadukkaita kerrastoja, pipoja, sukkia ja muita asusteita, myös merinovillatuotteita – eikä ole hinnalla pilattu.

Tutustu ja tilaa oheisen linkin kautta, niin VehU saa ostoksestasi 10 % bonuksen.

Kopioi siis linkkimme https://shop.ullmax.com/fi/vehmaisten-urheilijat

 

TUL JÄSENEDUT 2023 ovat myös käytössäsi

Fysioline

Fysioline on tamperelainen hyvinvointialan yritys, joka tuottaa laaja-alaisesti mm. liikuntaan ja kuntoiluun liittyviä tuotteita ja palveluita. Fysioline tarjoaa TUL:n seurojen jäsenille Fressi-kuntosalijäsenyyden alennuskoodilla TUL1021 -10 € Fressiverkkokaupassa www.fressi.fi/kauppa, FressiTV-palvelun hintaan 9,90 € /kk osoitteesta https://www.fressi.fi/tul-fressitv sekä Fysiolinen itsehoitotuotteet -18 % alennuksella koodilla: TUL2021.Tutustu lisää www.fysioline.fi

Grano

Painoalan kingi palveluksessasi! Granon nopea toiminta tuottaa seuralle lisäarvoa ja vapauttaa resursseja olennaiseen, joten anna ammattilaisen hoitaa ammattilaisten tehtävät. Tutustu lisää www.grano.fi tai tilaa tuotteesi suoraan www.granoshop.fi.

Voit myös rohkeasti lähestyä Mika Taipalusta mieltä askarruttavissa asioissa:

Mika Taipalus, mika.taipalus@grano.fi, 040 183 1500

Liikuntakeskus Pajulahti

Liikuntakeskus Pajulahti on tapahtuma- ja liikuntakeskus, joka tarjoaa kansainvälisen tason harjoitusolosuhteet eri lajeille ja niiden urheilijoille.

Pajulahti tarjoaa TUL:n jäsenseuroille ja sen yksittäisille henkilöjäsenille palveluita erityishinnoilla, varauksen yhteydessä tulee mainita seuran olevan TUL:n jäsenseura tai harrastavansa TUL:n jäsenseurassa (koodi TUL). Lue lisää Pajulahdesta osoitteessa www.pajulahti.com

Mainostoimisto Värikäs

Mainostoimisto, jossa et maksa turhasta pönötyksestä. Joskus esitteen tekeminen omin voimin tai käytössä olevilla työkaluilla ei onnistu tai nettisivujen luominen on vain liian aikaa vievää – anna Värikkään toteuttaa. Lisää asiaa www.varikas.fi

Voit myös olla yhteydessä Mikkoon: Mikko Huovilainen, 050 464 4825, mikko@varikas.fi

Nextory

Nyt pääset nauttimaan Nextoryn kirjoista maksutta 45 päivän ajan. Jäsenetu tarjoaa mahdollisuuden lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja rajattomasti. Valikoi lukemista laajasta e-kirjavalikoimasta ja tuhansien äänikirjojen joukosta suoraan tabletiltasi tai kännykästäsi. Etu voimassa vain uusille asiakkaille. Hyödynnä etu tästä: www.nextory.fi/tul

Puistokulma

Puistokulma tarjoaa monipuolisia tiloja, tilaisuuksia ja ravintolapalveluja. Puistokulman monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Pienemmät tilat kymmenelle hengelle ja suurimmat tilat 150-200 hengelle. Puistokulma toimii Vantaalla. Vieraile sivuilla www.puistokulma.fi tai ole suoraan yhteydessä puhelimitse 0400 455 632 tai sähköpostilla puistokulma@puistokulma.fi.

Scandic

Astu Scandicin maailmaan ja koe upea hotellielämys lähes 280 hotellissa kuudessa maassa. Pelireissu, vapaa-ajan reissu tai muuten vain irtiotto arjesta onnistuu TUL:n virallisen majoittajan hoteissa. Tutustu lisää ja varaa oma hotellielämyksesi www.scandichotels.fi.

Sultrade

Yhteistyö Sultraden kanssa mahdollistaa laadukkaiden urheiluvaate ja -välinemerkkien hankinnan edulliseen jäsenhintaan. Jäsenseuroille ja seurojen jäsenille Selectin ja Mikasan tuotteet alennettuun hintaan. Lisätiedot ja tilaukset: mikko.tamminen@sultrade.fi. Lue lisää yrityksestä sultrade.fi.

Titanium

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Titanium on TUL:n virallinen varainhoitaja. Lisätietoja palveluista www.titanium.fi

Tradeka

Tradeka tekee hyvää jäsenelle, hyvää yhteiskunnalle. Liity Tradekan jäseneksi. Jäsenyys on merkityksellistä. Vaikutat suomalaiseen yhteiskuntaan ja saat hyviä etuja. Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.tradeka.fi.

Viking Line

Punaisilla laivoilla on monta tapaa nauttia merielämyksestä. Keskittymällä ympäristöön, mukavuuteen ja asiakkaisiinsa Viking Line luo tulevaisuuden matkakokemuksia. Tervetuloa Viking Linelle! Tutustu ja varaa matkat heti www.vikingline.fi. Voit myös ottaa yhteyttä Viking Linen Sari Wäckiin (040 592 6625, sari.wack@vikingline.fi) mieltäsi askarruttavissa asioissa.