Jalkapallo/Futsal

FUTSAL YKKÖSEN KUULUMISIA:

VehU-makasiini, osa 1

We Are Ready, kausiennakko

VehU 20 v -juhlavideo

 

Raportit, tulokset, ottelut ja muut tärkeät tiedot:

https://vehufutsal.wordpress.com

 

____________________________

Vehmaisten Urheilijat FS ja FC Kangasala yhteistyöseurasopimukseen

Vehmaisten Urheilijoiden futsalin edustusjoukkue ja laajasta junioritoiminnasta tunnettu FC Kangasala ovat solmineet futsalia koskevan yhteistyöseurasopimuksen. Sopimus tuo lisäharjoitusmahdollisuuksia osalle FC Kangasalan vanhimmista junioripelaajista sekä mahdollisia sarjapelejä valtakunnallisessa Futsal Ykkösessä. Pidemmän tähtäimen tavoitteena on rakentaa pitkäkestoinen yhteistyömalli, joka tarjoaa entistä parempia mahdollisuuksia alueen futsaltoiminnalle tulevien vuosien aikana.

Yhteistyökumppani FC Kangasalan pelaajarekisterissä on hieman päälle 600 pelipassipelaajaa. Futsal on ollut seuran lajivalikoimassa sen perustamisvuodesta 2006 lähtien ja seuralla onkin tällä hetkellä joukkueet niin P19 Futsal-Liigassa kuin myös nuorempien P17 Futsal-Liigassa. Vehmaisten Urheilijoiden nykyjoukkueessa on useita FC Kangasalan junioripolun kiertäneitä pelaajia, kuten muun muassa kapteeni Teemu Hannula, Eero Hermikoski, kapteenistoon täksi kaudeksi noussut Antti Tapola sekä pelikaudella 2014 - 2015 Futsal Ykkösen debyyttikauden vasta 18-vuotiaana pelannut Ati Mäkelä. Myös Suomen futsalmaajoukkueessa esiintynyt ja viimeksi Futsal-Liigassa Akaa Futsalia edustanut Petri Grönholm on FC Kangasalan kasvatteja.

Vehmaisten Urheilijoiden futsal- ja jalkapallojaostot siirtyivät hiljattain Stadium Team Sales -seuramalliston alle. Seurahenkisillä ihmisillä on pelikauden lähestyessä mahdollisuus tilata seuramallistosta alla olevan linkin takaa hyvälaatuisia Adidas-tuotteita, joita löytyy myös vapaa-ajan vaatetukseen.

https://www.stadium.fi/seurat/1881885

 

Jatkuvasti kasvava toiminta kaipaa uusia tekijöitä. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan nousevan futsaltoiminnan pariin, voit olla meihin yhteydessä täällä sosiaalisen median kanavilla tai suoraan edustusjoukkueen joukkueenjohtajana toimivaan Otso Lepomäkeen (otsolepomaki@gmail.com).

 

Raportit, tulokset, ottelut ja muut tärkeät tiedot:

https://vehufutsal.wordpress.com

 

JALKAPALLOA 2021

VehU johtaa Miesten Nelosta pisteellä, kun yksi ottelukierros on pelaamatta (tilanne 25.8.).  Viimeinen ottelu TamU:n reserviä vastaan ratkaisee, voitetaanko runkosarja vai sijoitutaanko toiseksi.  Joka tapauksessa kuuden joukkueen ylempään loppusarjaan päästään hyvistä asemista (runkosarjan pisteet jäävät voimaan) ja noususta Kolmoseen kamppaillaan vahvasti.