ILMOITTAUDU yleisurheilukoulut ja yu-kilparyhmät kesä 2023

ILMOITTAUTUMISLINKIT  YLEISURHEILUN HARRASTERYMIIN (liikuntaleikkikoulut ja yleisurheilukoulut) JA YLEISURHEILUN KILPARYHMIIN 2023 TÄLLÄ SIVULLA - rullaile alaspäin ja lue lisää!

 

TERVETULOA MUKAAN!

____________________________________

 

YLEISURHEILUN HARRASTERYHMÄT KESÄ 2023

Mukavaa liikunnallista toimintaa koko kesäksi - ilmoittaudu alaosan linkistä!

 

2023 Kesä Liikuntaleikkikoulu UKKONEN (2018-2020), Vehmaisten urheilukentällä 2 krt viikossa, ma ja to klo 17.00-17.50. Hinta 90 €.

2023 Kesä Yleisurheilukoulu SALAMA (2016-2017), Vehmaisten urheilukentällä 2 krt viikossa, ma ja to klo 17.00-17.50. Hinta 100 €.

2023 Kesä Liikuntaleikkikoulu KUU (2018-2020), Vehmaisten urheilukentällä 2 krt viikossa, ma ja to klo 18.00-18.50. Hinta 90 €.

2023 Kesä Yleisurheilukoulu TÄHTI (2016-2017), Vehmaisten urheilukentällä 2 krt viikossa, ma ja to klo 18.00-18.50. Hinta 100 €.

2023 Kesä Yleisurheilukoulu VIHREÄ (2013-2015), Vehmaisten urheilukentällä 2 krt viikossa, ma ja to klo 18.00-18.50. Hinta 120 €. (Ilmoittautumislomake pyytää sinua syöttämään urheilijan sportti-id tunnuksen, jonka luomiseksi lomakkeelta löytyy ohjeet. Mikäli tunnuksen luomisessa ilmenee ongelmia tai haluat lisätietoa, niin ota yhteyttä marika.puolimatka@gmail.com)


Toimintakausi on 29.5-31.8.2023. Muutaman kerran voi käydä kokeilemassa maksutta.

Toimintamaksu sisältää:
- Ohjatut harjoitukset 2 krt /viikko, monipuolista perusliikuntaa
- Yleisurheilu-lisenssin ja tapaturmavakuutuksen
- Jäsenmaksun ja liikuntapaikkamaksut
- Osallistumismaksut VehUn järjestämiin kilpailuihin ja HämSyn alueen kesän kisoihin (ennakkoilmoitusmaksulla kaksi lajia max.)
- Urheilukoulupaidan kerran vuodessa

HUOM!!!
Jokainen illan yleisurheilukoulun toimintamaksun maksanut voi osallistua koko kesän Aamun urheilukouluun vain 10 € lisähinnalla. Ilmoittautumislomakkeessa valinta tähän. Jos osallistut Aamun Urheilukoulun, niin katso ohjeet aloituksesta, ajoista ja muista tiedoista Aamun urheilukoulun ilmoittautumislomakkeesta. Aamun urheilukoulumaksu 10 € maksetaan illan urheilukoulumaksun yhteydessä.

HUOM !!!
Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistuksen ja laskun sähköpostiisi. Jos sitä ei näy samana päivänä, ole hyvä ja tarkista roskapostista. Jos ei näy sielläkään, niin ota yhteyttä heli.mattila@vehu.fi

 

Ilmoittaudu Liikuntaleikkikoulu KUU (2018-2020)

Ilmoittaudu Liikuntaleikkikoulu  UKKONEN (2018-2020)

Ilmoittaudu Yleisurheilukoulu SALAMA (2016-2017)

Ilmoittaudu Yleisurheilukoulu TÄHTI (2016-2017)

Ilmoittaudu Yleisurheilukoulu VIHREÄ (2013-2015) 

________________

 

YLEISURHEILUN KILPARYHMÄT KESÄ 2023

Toimintakausi 29.5-30.9.2023. Voit käydä kokeilemassa maksutta.

Klikkaa linkkiä, niin saat lisätietoja sinua kiinnostavasta ryhmästä ja samalla voit halutessasi ilmoittautua. Mukavaa tekemistä oko kesäksi!

 

Ilmoittaudu kilparyhmä (2009-vanhemmat)

Ilmoittaudu kilparyhmä (2010-2011)

Ilmoittaudu kilparyhmä (2012-2015)

___________________

 

SPORTTITURVA 13-VUOTIAILLE JA NUOREMMILLE

Sporttiturva lyhyesti

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena. Esimerkiksi akillesjänne repeää tai polvi menee sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa.
– Hoitokorvaus 15.000 euroa jokaista äkillistä tapahtumaa kohti.
– Haittakorvaus 30.000 euroa.
– Kuolinkorvaus 8.500 euroa.
Lisätietoja ja toimintaohjeet sivuilta vahinkoapu.pohjola.fi ja op.fi sekä palvelunumerosta 0303 0303.
Sporttiturvan vakuutusehdot L1904.

Missä tilanteissa Sporttiturva on voimassa?

Sporttiturva on voimassa 2009 ja myöhemmin syntyneille urheilijoille seuraavissa lajiin liittyvissä tilanteissa:
– ottelu/kilpailu/turnaus.
– harjoitus, joka on lajille ominaista tai valmennusohjelman mukaista.
– kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin enintään 3 kuukauden pituisilla matkoilla.
Sporttiturva on voimassa myös muiden lajiliittojen alaisissa urheilulajeissa.

Sporttiturva on määräaikainen

Sporttiturva tulee voimaan 1.10.2021, kun maksat sen lokakuun 2021 aikana. Jos maksat myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 23.59 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Sporttiturva päättyy 30.9.2022.

Vahinko sattui – Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun:

Mikäli vahinko sattuu ryhmälisenssin omaavalle henkilölle, tee vahinko ilmoitus alla olevasta linkistä ja käytä vakuutusnumerona: 06-221956

https://vahinkoapu.pohjola.fi/henkiloasiakkaat/tapaturma/loukkasin-itseni-urheillessa

Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 (joka päivä klo 7-23) tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestaripalvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

  • Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Sairaalaan tai Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanin vastaanotolle.
  • Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.
  • Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.
  • Palveluaikojen ulkopuolella tai akuuteissa kiiretapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa.

Millaisia hoito- ja tutkimuskuluja korvataan?

Sporttiturva korvaa kattavasti lääkärikäynnistä, lääkkeestä, tutkimuksesta ja leikkauksesta maksamiasi kuluja enintään kolmen vuoden ajan:
– lääkärin tai terveydenhuoltoalan ammattihenkilön vastaanotolla suoritettu tutkimus, hoito ja leikkaus, jokaista äkillistä tapahtumaa kohti.
– maksut apteekista myytävistä lääkevalmisteista ja haavasidoksista.
– sairaalan hoitopäivämaksut.
– maksut hammasvamman tutkimuksesta ja hoidoista, ei enimmäiskorvausaikaa.
– maksut korvattavan vamman takia tarvittaessa. ortopedisestä tuesta tai ortopedisestä sidoksesta.
– maksut murtumasta tai leikkaustoimenpiteestä toipumisen vaatimasta fysioterapiasta. Lisäksi fysioterapia korvataan polven ja olkapään vammoissa, joissa fysioterapiaa annetaan leikkaustoimenpiteen sijaan. Fysioterapiaa korvataan kuitenkin enintään 10 hoitokertaa äkillistä tapahtumaa kohti.
– maksun kyynär- tai kainalosauvojen vuokrasta.
– matkakulun lähimpään hoitolaitokseen.
Edellytämme, että hoidot ja tutkimukset ovat lääkärin määräämiä ja ne ovat yleisesti hyväksytyn lääketieteellisen käsityksen mukaisia ja korvattavan vamman kannalta välttämättömiä.
Kun vakuutetun vakinainen asuinpaikka ei ole Suomi ja vahinko tapahtuu Suomessa, niin edellytämme, että tutkimus ja hoito aloitetaan Suomessa.

Sporttiturva ei korvaa

– rasituskipua, -vammoja tai sairauksia, esimerkiksi penikkatautia, jännetulehduksia tai jänteiden kiinnityskohtien tulehduksia.
– vähitellen syntyviä kiputiloja, vammoja tai sairauksia. Edellä mainituista poiketen korvataan rasitusmurtuma tai sen esiaste.
– sairauksia, esimerkiksi nivelkulumaa tai tulehduksia taikka sydän- tai muita sairaskohtauksia.
– nikamavälilevy-, vatsa-, napa- tai nivustyrä.
– ansiomenetystä tai muita välillisiä menetyksiä.
– jalka-, toiminta-, puhe-, ravitsemusterapeutin, psykologin, neuropsykologin, optikon, kiropraktikon, osteopaatin, naprapaatin tai hierojan tai näihin rinnastettavan terveydenhuoltoalan ammattihenkilön suorittamaa tutkimusta ja hoitoa.
– psykoterapiaa tai siihen rinnastettavaa hoitoa.
– lääkinnällisiä välineitä, apuvälineitä, tarvikkeita tai tekojäseniä, paitsi edellä mainitut ortopedinen tuki tai sidos ja kyynär- tai kainalosauvan vuokra
– silmälaseja, kuulokkeita tai hammasproteesia, vaikka ne olisivat rikkoutuneet äkillisen tapahtuman yhteydessä
– välillisiä kuluja kuten majoitus- ja ateriakuluja.

Edunsaaja

Hoito- ja haittakorvaus maksetaan vakuutetulle. Kuolinkorvauksessa edunsaajana ovat vakuutetun omaiset. Edunsaajan voi muuttaa ilmoittamalla siitä kirjallisesti verkkoviestillä osoitteessa op.fi
Vakuutuspäätös tehdään automaattisesti antamiesi tietojen perusteella maksaessasi vakuutusmaksun. Voit tutustua tarkemmin henkilötietojen käsittelyyn www.uusi.op.fi/tietosuoja/.