ILMOITTAUDU VehU Katujuoksu 2019

 

VehU Katujuoksu 2019, 28.4.2019 klo 11.30 alkaen

Matkat: 450m-2.1km

 

Ilmoittaudu tähän

 

Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistuksen ja laskun sähköpostiisi. Jos sitä ei näy samana päivänä, ole hyvä ja tarkista roskapostin joukosta. Jos ei näy sielläkään, ota yhteyttä vehu.ilmoittaudu@gmail.com

KAIKILLE MITALI. Lasten Junnut Radalle 3-6v maksu 2€. Nuorten ja 
veteraanien maksu 4€. Aikuisten maksu 8€. 
Ennakkoilmoittautuminen 25.04.2019 mennessä

Vehmaisten Urheilijoiden edustajat ja jäsenet. Nuoret 3-17 vuotiaat maksuton.
Seuran jäsenet ennakkomaksu: Aikuisten 4€ ja veteraanien maksu 2€. 

Kesäliigaseurat. 15v (2004) ja alle maksuttomasti ennakkoilmoittautuneena.

 

Jälki-ilmoittautumismaksu nuoret ja veteraanit 8€ ja aikuiset 15€.
Jälki-ilmoittautuminen kilpailupaikalla klo 11.00-11.45. 

Kuitti maksusta esitettävä kilpailunumeroita noudettaessa. Jälki-ilmoittautuminen kilpailupaikalla klo 11.00-11.45. (Vältä lopun ruuhkaa). Maksuvälineenä käy myös Smartum setelit. Jos haluat käyttää seteleitä, rastita se kohta ilmoittautumislomakkeessa. Maksat seteleillä numeroa noudettaessa.
Kaikille osallistujille mitalli, mehu. Nuorten, veteraanien ja aikuisten kilpailusarjojen kolmelle parhaalle pokaalit. Kilpailun kolmelle nopeimmalle Tytöt/Naiset ja Pojat/miehet 2.3km erikoispalkinnot. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan muita palkintoja yhteistyökumppaneilta. Tulokset nähtävissä seuran sivuilla kilpailun jälkeisenä päivänä sekä www.tilastopaja.fi . Juoksu suoritetaan uusitulla reitillä. Urheilupuistossa ja kadulla. Reitin pituudet selviävät myöhemmin tarkemmin, mutta ovat nyt suuntaa-antavat. Maali ja lähtö urheilukentällä. Katujuoksu on avoin kaikille nuorille ja aikuisille. Juoksut suoritetaan yhteislähtöinä useampi sarja kerrallaan noin klo 12.00, 12.20 ja 12.40 alkaen. Katujuoksun yhteydessä juostaan TUL:n Tampereen piirin Kyvyt Esiin - katumaastojuoksu. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Kilpailumatkat noin. Varaa aikaa ruuhkien takia. Kenttäalueella kahvio. 


Ilmoitamme sivuillamme ilmoittautuneista ja määristä tietoa.

Kaikki ennakkoilmoittautumiset tämän lomakkeen kautta.

Jos haluat ilmoittaa TYKY-ryhmän tms., ota yhteyttä hinnasta vehu.ilmoittaudu@gmail.com

Huom! Alle 18 vuotiaiden on ilmoitettava myös huoltajan tiedot.

 

HUOM!! Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. 


Julkaiseminen: Urheilijoista voidaan näyttää julkisesti kilpailutiedot/selosteet, tilannekuvat, urheilijan kuva seuran kotisivuilla, facebookissa ja seuran julkaisuissa.
SUOSTUMUS LEHDISTÖN/TOIMITTAJIEN KUVAAMISEEN JA HAASTATTELUIHIN TAPAHTUMASSA AIKUISEN LÄSNÄOLLESSA(nuoret alle 18v). (Tapahtumassa saa itse kieltäytyä) (Rastita ilmoittautumislomakkeessa)