Vanhat jutut etusivulta

Tuntematon tiedostomuotoEsitys Innovatiivinen liikuntaympäristö 26.11.2014.pptx (20.4 MB)
Seuramme toiminnanjohtaja Ari-Pekka Juureva oli kutsuttuna alustajana IDEA KLINIKKA tapaamisessa. Klinikalla oli aiheena Tulevaisuuden liikuntaympäristöt. Idea Klinikan toimeenpanijoina on mm. FINNMEDI, Avoin Tampere, EU alueen kehitysrahasto jne. Teematapaamisessa etsittiin ideoita tulevaisuuden liikuntaympäristöihin. Tapahtumassa etsittiin ideoita tulevaisuuden liikuntaympäristöjen kehittämiseen, esimerkkitapauksina Kaupin liikuntapuiston uudistaminen ja Tesoman lähiliikuntapaikkojen kehittäminen. Tapahtumassa oli asiantuntija-alustajina (Ari-Pekka Juureva Vehmaisten urheilijoista, Aarni Mertala Lappset Oy:sta sekä Tampereen kaupungin sivistys- ja elämänlaatupalvelujen tilaajapäällikkö Lauri Savisaari). A-P Juurevan aiheena oli Innovatiivinen liikuntaympäristö, joka sai hyvin paljon kiitosta paikalla olijoilta. Alustus näkyviin linkin alta. Alla myös ideaklinikan osoite, jolla voit tutustua sen toimintaan. http://www.ideaklinikka.fi/

Lisätty 4.7.

SEURAMME JÄRJESTI VEHMAISTEN KENTÄN AVAJAISET, KUNNIAKIERROKSEN JA TUNNINJUOKSUN KENTÄLLÄ 21.6. 

Vehmaisiin avattiin yleisurheilulle ja jalkapalloilulle nykyvaatimusten mukainen uusi harjoittelu- ja kilpailuolosuhteet täyttävä urheilukenttä. Kenttä on vielä kesken, mutta yleisurheilijat pääsevät käyttämään uutta Novotan pintaista yleisurheilurataa ja paikkoja jo osittain. Jalkapalloilijat pääsevät vielä kentälle syksyllä, jos uusi siirtonurmikko on jo kunnossa. Tapahtuma avattiin 21.6. Avaajana toimi Vehmaisten tapahtumistakin tuttu liikunnallinen Apulaispormestari Leena Kostiainen, sekä Liikuntapäällikkö Mikko Heinonen ja Kirkkoherra Jari Kuusi(VehU veteraani juoksija)

Kenttä tulee palvelemaan aina lapsista aikuisiin ja antaa hulppeat puitteet myös koululiikuntaa varten. Seuramme yleisurheilu, erilaiset urheilukoulut saavat myös aivan uudet puitteet liikunnan harrastamiseen. Jos nyt kentälle on ollut jo tunkua seuramme yleisurheiluryhmiin. Mitä on tulossa? 

Seuramme on myös tukevasti mukana uudistettavan kentän kakkosvaiheessa. Myös useat järjestöt tulivat mukaan seuramme aloitteeseen kentän kakkosvaiheen aloittamisesta heti kesäkauden jälkeen syksystä aloittaen. Mukana Ilves, Suomen Palloliitto, Vehmainen seura, Vehmaisten mukulat ja Vehmaisten koulu. Tarkoitus on saada iso tekonurmikenttä vanhan santakentän kohdalle. Sekä lentopalloareena ja liikuntavälineet senioreille ja nuoremmille omalle alueelleen. Seuramme on täysillä mukana kehittämässä aluetta kaikille halutuksi paikaksi. Seuramme tavoitteena on saada lapset ja nuoret tulevaisuuden aktiiviisiksi liikunnan ja urheilun harrastajiksi. Ennen kaikkea saada heille mukava harrastus ja saada ystäviä harrastuksen parista.
Tapahtuman yhteydessä juostiin myös SUL Kunniakierros, sekä ensimmäinen virallinen kilpailu VehU Tunninjuoksu. Lisäksi jaettiin nuorille palkintoja. Mm. SM/FLYING FINNS maastojen osallistumispalkinnot. Seurahan oli paras mitallien saaja 9-13 vuotiaiden sarjoissa kahdeksalla mitallilla. Sekä upea huomionosoitus Eliel Nikkolalle. Hän sai Vilho ja Vieno Salon Valmennusapurahan. Haluamme kiittää kaikkia tilaisuuteen osallistuvia puhujia, vieraita ja kaikkia osallistujia. Kirkkoherra Jari Kuusen puhe kokonaisuudessaan uutispalstalla.

Kaikilla vielä mahdollisuus tukea seuraa Kunniakierroksen kautta koko loppuvuoden.

_______________________________________________

Lisätty 2.1.

Tervehdys VehU 2016

 

Vuosi on vaihtunut ja erittäin tapahtumarikas urheiluvuotemme alkaa olla paketissa. Päättyvä vuosi piti sisällään lukemattomia venymisiä niin yksilö- kuin joukkuetasollakin yleisurheilumme puolella. Kaksi futsal joukkuetta, kori- ja naisten lentopallojoukkue pelasivat omia sarjojaan ja haastoivat paikallisesti sekä valtakunnallisesti vierasjoukkueita peleissään. Liikunnallisesti tärkeä aikuisten juoksukoulu laajeni syksyllä, saaden toisen ohjaajan ja lisää aikuisia juoksukouluihin.

 

Miesten Futsal joukkueen pelaaminen Valtakunnallisessa Ykkösdivisioonassa oli pienelle seurallemme iso ja kunniallinen asia.

 

Yleisurheilujunioriseurana pärjäsimme hyvin. Nuorisotoimintakilpailussa olimme nousseet yhdeksi Suomen kärkipään seuraksi. Sijalukumme oli 26, joka oikeutti 2. luokan kärkitilaan. Tästä seuramme myös palkittiin Valtakunnallisessa Yleisurheilugaalassa. Kestävyysjuoksuseurana olimme jopa neljänneksi paras seura suomessa. Monista päättyvän kauden iloista ja onnistumisista haluan nostaa esille VAU yleisurheilijamme seitsemäntoista vuotiaan Eliel Nikkolan kuusi aikuisten Suomen mestaruutta ja pronssimitalin. Ne olivat kautta aikojen historian ensimmäiset Suomen Mestaruudet seurassamme. Yksitoistavuotiaan Krista Mannisen viisi yleisurheilun Suomen ennätystä matkoilla 600m-1000m. Junioritason kaksi henkilökohtaista SM(Flying Finns)-maastojen mitalia ja yhteensä seitsemän, kun joukkueetkin lasketaan mukaan. Koko SM(Flying Finns) kestävyyssarjan henkilökohtaiset kulta, hopea ja pronssimitalit.

 

Tärkein asia oli saada nuoria junioreita kentällemme todella paljon mukaan. Liikkumaan ja pitämään hauskaa liikunnan ehdoilla. Saimme paljon uusia valmentajia, joka teki harjoittelusta selkeämpää.

Seuramme sai paljon huomioimisia vuoden aikana.

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi liikuntakulttuurin ja urheilun Kultaisen ansioristin Ari-Pekka Juurevalle. Ansioristin Antti Virtaselle ja Pentti Virtaselle, sekä Ansiomitali kultaisin ristein Kalevi Björkbackalle. TUL myönsi Kultaisen ansioristin Antille, Pentille ja Kaleville.

Suomen Palloliitto palkitsi ansiokkaasta pitkäaikaisesta vapaaehtoistoiminnasta suomalaisen jalkapalloilun ja seuratoiminnan hyväksi Tapani Lepomäen.

Hämeen seudun yleisurheilu valitsi seuramme Vuoden nuorisoseuraksi.

 

Vuosi 2016 tuo mukanaan paljon haasteita ja tulemme varmasti tarvitsemaan jokaista kynnelle kykenevää käsiparia niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Uusi kenttä, uusi iso Vehmaisten koulun sali, tapahtumat, suuri juniorimäärä ja menestyminen. Pidäthän sinäkin huolen siitä, että olet mukana rakentamassa seuramme tulevaisuutta. Jokainen vapaaehtoinen on seuralle mittaamattoman arvokas.

Kiitos siitä, että olet ollut mukana Vehmaisten Urheilijoiden hienossa toiminnassa mukana. Nähdään kentillä, saleissa ja liikuntapaikoilla!

Oikein mukavaa ja liikunnallista vuotta toivottaen

Ari-Pekka Juureva

toiminnanjohtaja

Vehmaisten Urheilijat

_____________________________________________

Päivitetty 21.12.

YLEISURHEILUVALMENNUSRYHMÄT 2010-1995 ILMOITTAUTUMINEN ALKANUT MYÖS UUSILLE KEVÄT- JA KESÄKAUDELLE 2018 SIVUILLAMME PALKISSA 21.12.2017.

 

MUKANA MYÖS MUUT NUORET YLEISURHEILUVALMENNUSRYHMÄ.

Muut nuoret yleisurheiluvalmennusryhmä on tarkoitettu 8-19 -vuotiaille nuorille, joilla on jonkin muun urheilulajin tai harrastusten päällekkäisyys esteenä osallistua harjoituskauden harjoitteluun. 

Kaikista ryhmistä löytyy tarkat tiedot sisällöstä ja hinnoista ilmoittautumisessa.

______________________


Päivitetetty 20.3. 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME TIEDOTTAA!

Koskiklinikka, Tampereen Lääkärikeskus Oy

Sporttiklinikka tiedottaa!

Muistattehan että Koskiklinikan tapaturmapäivystys palvelee 7 päivää viikossa? Urheilijat ovat kiitelleet siitä että jopa leikkausta vaativat tapaturmat esim. nilkka-, ranne- ja solisluumurtumat hoituvat nopeasti ja jonottamatta, ilman turhia viiveitä ja odottelua. Viikonloppuisin röntgen ja laboratorio ovat avoinna, vakuutusasioissa saa tarvittaessa apua kokeneelta henkilökunnaltamme. Esitteen näet myös oikealla tiedosto-osiossa.

www.koskiklinikka.fi____________

päivitetty 22.1.
VARMISTA PAIKKASI YLEISURHEILUVALMENNUS RYHMÄSSÄMME!
Juuri sinä 7-18 -vuotias tyttö tai poika: oletko kiinnostunut hauskasta ja vauhdikkaasta urheiluharrastuksesta? Tule mukaan Yleisurheiluryhmäämme juoksemaan, hyppäämään, heittämään ja kisailemaan. Viestit ja joukkuekilpailut ovat iso osa toimintaamme. Yleisurheiluryhmämme tarjoaa sinulle jotain uutta, mutta samalla myös jotain hyvinkin perinteistä. Harjoitukset talvisin Vehmaisten koululla, Tampereen Pirkkahallilla jne. Kesäisin täysin uusitulla Vehmaisten urheilukentällä. Lisätietoa toiminnasta ja valmentajien yhteystiedoista saat sivuiltamme ja seuran toiminnanjohtajalta apjuureva@gmail.com

Seuramme palkittiin 2015 Hämeen seudun yleisurheilun vuoden nuorisoseurana. 

Seuramme on järjestänyt jokapäiväistä kesän aamunurheilukoulua jo vuodesta 2010. Koulu on tarkoitettu kaikille 3-18 vuotiaille junioreille. Urheilukoulussa on useita ikäluokkia ja tasoja, vasta-alkajista kilpaileviin nuoriin. Urheilukoulu on tarkoitettu myös muiden lajien urheilijoille. Yleisurheilun kilparyhmämme on itseoikeutetusti mukana aamun toiminnassa. Useat nuoret urheilijamme tulevat saamaan kesätyöpaikan myös ensi kesänä koulustamme. Perinne jatkuu ensi kesänä ma 5.6. alkaen. Aamun urheilukoulumme on seuran ja kaikkien lasten, nuorten sekä harrastavien junioreiden yhteinen urheilukoulu.

Ilmoittautumalla Yleisurheiluryhmiimme, varmistat myös paikan kesän suosittuun aamun urheilukouluumme.

Seuramme on pitänyt nuorten harrastuksen kustannukset matalina. Haluamme koko perheen mukaan toimintaamme.
Kilpailumaksut ovat kaikille maksuttomia. Isoihiin kilpailuihin lähdemme yhtenäisesti linja-autolla. VehU ADIDAS edustusasupaidan jaamme kaikille toimintaan osallistuville.
Tervetuloa nauttimaan mukavasta junnutoiminnastamme! 

-----------------------------------------------------------------------

Lisätty 21.2.

VehU mukana 25.2. klo 11 alkaen laskiaisriehassa!

Fasebookissa mainoksemme tarkempana!